Google Ads -koulutus

Posted by on huhti 15, 2019 in Ajankohtaista, Blogit, Koulutukset |

Lähes jokaisen uusia asiakkaita haluavan yrityksen kannattaa tehdä Google Ads -mainontaa. Kun potentiaalinen asiakas menee Googleen ja hakee sieltä tietoa, on hän tavallisesti jo ostohousut jalassa. Jos juuri sinun tuotteesi nousee tässä vaiheessa hakutulosten ykköseksi, on hyvin luultavaa, että pääset ainakin yhdeksi vaihtoehdoksi kun ostotapahtuma realisoituu. Onko sinulla varaa olla näkymättä näissä hakutuloksissa?

Google Ads -koulutuksessa opit kuinka tehdään Google Ads -mainontaa helposti ja tehokkaasti. Koulutuksen aikana jokainen osallistuja tekee itselleen Google-kampanjan. Käymme läpi tilin, kampanjoiden ja mainosryhmien rakenteet ja miten ne kannattaa luoda. Jokainen tekee myös avainsana-analyysin Googlen avainsanatyökalun avulla. Toteutetaan kampanja ja laitetaan mainos käyntiin. Käydään läpi erilaiset mainoslaajennukset ja niiden merkitys.  Opetellaan kampanjoiden seuranta ja optimointi. Ja lopuksi käydään vielä läpi ne pienet kikat, joilla luodaan tehokkaimmat mainokset.

Ajankohta: Torstai 23.5. kello 9 – 12.
Paikka: Spahotel Casino, takkahuone
Kouluttaja: Pia Behm, Markkinointitoimisto Parasta Saimaalla
Hinta: 129 € + alv/hlö. Hinta sisältää koulutuksen ja kahvit.
Muuta huomioitavaa: koulutukseen otetaan max. 10 henkilöä (neljä paikkaa vapaana)

Ota mukaan oma oma kone, luo Google Ads -tili yrityksen omilla Google-tunnuksilla ja luo myös Google Analytics -tili ehdottomasti samoilla tunnuksilla kuin Google Ads -tili.

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta.