Markkinointipaketit ja koulutukset

YoutubeCasino

Markkinointitoimisto Parasta Saimaalla auttaa yrityksiä sähköisen myynnin ja markkinoinnin hoitamisessa. Voit halutessasi tilata päivän tehopaketin, jonka aikana käydään läpi sähköisen markkinoinnin perusasiat ja jatkat sen jälkeen itse työtä tai voit ostaa meiltä sähköisen markkinoinnin toteutuksen. Kannattaa miettiä tarkkaan, mihin oman aikansa käyttää. Voit myös tilata meiltä sähköisen markkinoinnin koulutuksen henkilökunnallesi.

Venäjän sähköinen markkinointi

Tarjoamme kahta erilaista Venäjän sähköisen markkinoinnin tehopakettia seuraavasti:

Paketti 1 – tärkeimmät sesongit haltuun

  • Neljä erillistä sähköistä kampanjaa Vkontaktessa. Kampajat suunnittellaan yhdessä tilaajan kanssa ja ne voidaan ajoittaa tärkeimpien sesonkien markkinointiin, tuotelanseeraukseen tai johonkin muuhun sopivaan. Esimerkkipaketti voisi olla: kampanjat naistenpäivän, vapun, kesälomien ja uuden vuoden markkinointiin.
  • Kampanjoilla tavoitetaan yhteensä 200 000 ihmistä. VK tarjoaa hyvät segmentointimahdollisuudet, joten kampanjan kohderyhmä voidaan rajata tarkastikin, esim. yli 30-vuotiaat matkailusta kiinnostuneet pietarilaiset.
  • Pakettiin sisältyy kampanjoiden suunnittelu ja toteutus ja seuranta. Jokaisesta kampanjasta tulee erillinen kampanjaraportti.
  • Kampanjat voidaan toteuttaa yrityksen omilla VK-sivuilla tai jollakin toimittajan VK-sivuista.
  • Hinta: 690 € + alv 24 %

Paketti 2 – tärkeimmät sesongit haltuun ja pitkäjänteisen työn aloittaminen

  • Neljä erillistä sähköistä kampanjaa Vkontaktessa. Kampanjat suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa ja ne voiddaan ajoittaa tärkeimpien sesonkien markkinointiin, tuotelanseerauksiin tai johonkin muuhun tilaajan määrittelemään tavoitteeseen.
  • Kampajoilla tavoitetaan yhteensä 200 000 ihmistä. VK tarjoaa hyvät segmentointimahdollisuudet, joten kampanjan kohderyhmä voidaan rajata tarkastikin, esim. yli 30-vuotiaat matkailusta kiinnostuneet pietarilaiset.
  • Kampanjoille omat venäjänkieliset kampanjasivut
  • Sähköpostijärjestelmän (Mailchimp) käyttöönotto
  • Hinta: 990 € + alv 24 %

Perusasiat kuntoon -paketti

Sähköinen markkinointi ei ole rakettitiedettä, mutta hyviin tuloksiin päästääkseen on perusasiat laitettava kuntoon. Tämä on usein sähköisen markkinoinnin haastavin osa, ja siksi Markkinointitoimisto Parasta Saimaalla tarjoaa sinulle apua perusasioiden kanssa. Istutaan päivä yhdessä ja laitetaan työkalut siihen kuntoon, että voit itse tehdä peruskampanjoita ja mitata niiden toimivuutta. Lue lisää.

Koulutukset

Järjestämme myös erilaisia sähköiseen markkinointiin liittyviä koulutuksia. Koulutuksissa kerrotaan aina perusasioiden lisäksi käytännön kokemuksia toimivista ja tehokkaista markkinointimalleista. Ota yhteyttä jos haluat omalle yrityksellesi räätälöidyn koulutuksen. Aiheina mm. Youtube, Google AdWords, Vkontakte, Facebook. Koulutusten hinnat: puolikas päivä 690 €  ja koko päivä 890 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.

 

Sähköisen markkinoinnin koulutukset Savonlinnassa

on 20:46 in Ajankohtaista, Koulutukset | Kommentit pois päältä artikkelissa Sähköisen markkinoinnin koulutukset Savonlinnassa

Sähköisen markkinoinnin koulutukset Savonlinnassa

Tehokkaat sähköisen markkinoinnin -koulutukset pienryhmissä Savonlinnassa. Seuraavassa koulutuksessa perehdytään Facebookin peruskäyttöön sekä markkinointityökaluihin käytännön esimerkkien avulla. Sähköisen markkinoinnin -koulutukset 2017 Savonlinnassa Seuraava koulutuspäivä: tiistaina 28.3. kello 8.00 – 10.30 Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin Kouluttaja: Pia Behm, Markkinointitoimisto Parasta...

Lue lisää

Youtube-koulutus

on 17:46 in Koulutukset | Kommentit pois päältä artikkelissa Youtube-koulutus

Youtube-koulutuksessa käydään läpi Youtuben mahdollisuuksia markkinoinnissa. Tämän koulutuksen jälkeen ymmärrät Youtuben mahdollisuudet, osaat rakentaa oman Youtube-kanavan ja tehdä Youtube-videoille AdWords-mainontaa. Voit tilata koulutuksen omalle yritykselle tai kerätä sopivan porukan kasaan. Voit myös ottaa yhteyttä minuun ja kerätään porukka yhdessä. Koulutuksen hinta: 500 € + alv 24 % +...

Lue lisää

Google-koulutus

on 17:42 in Koulutukset | Kommentit pois päältä artikkelissa Google-koulutus

Google-koulutus on kolmen tunnin tehopaketti, jonka aikana käydään läpi hakusanamainontaa, display-mainontaa ja AdWords for Youtube-mainontaa. Tämän koulutuksen jälkeen osaat sähköisen mainonnan perusteet ja pystyt tekemään itsenäisesti tehokkaita kampanjoita. Voit tilata koulutuksen omalle yritykselle tai kerätä sopivan porukan kasaan. Voit myös ottaa yhteyttä minuun ja kerätään porukka...

Lue lisää