Tule mukaan Parasta Itä-Suomessa -palveluun

Posted by on helmi 5, 2016 in Ajankohtaista |

Parasta Itä-Suomessa -markkinointipalvelu on avattu maaliskuussa 2016. Palvelun tavoitteena on antaa ihmisille hyviä elämyksellisiä kimmokkeita tulla lomailemaan Iloiseen Itä-Suomeen. Palvelun sisällöntuottajat kiertävät testaamassa mukana olevien yritysten tuotteita ja tuottavat näistä kokemuksista blogipostauksia.

Maaliskuusta 2015 saakka toiminut Parasta Savonlinnassa -palvelu on saanut niin hyvän vastaanoton, että palvelu päätettiin laajentaa kattamaan koko Itä-Suomi.

Parasta Savonlinnassa -palvelusta sanottua

“Parasta Savonlinnassa –palvelu on tuonut yrityksellemme paljon hyvää. Uusien asiakaskontaktien lisäksi olemme tutustuneet ja verkostoituneet muutamien muiden palvelussa mukana olevien yritysten kanssa. Palvelun blogi –tyylinen markkinointiviestintä tekee mainonnasta asiakkaille helposti lähestyttävän ja kiinostavan. Erityisesti pidämme laadukkaasta kuvamateriaalista, jota olemme saaneet palvelun myötä käyttöömme. Lisäksi sisältöjen suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyönä persoonallisella otteella on ollut todella hauskaa.” – Pirjo Hämäläinen, yrittäjä, Loikansaaren Lomamökit

“Asiantunteva ja laadukas palvelu jossa bloggari testaa/käyttää oikeasti palvelua ja arvioi sitä. Nykyaikainen monikanavainen sähköinen markkinointituote yrityksille.  Yritys saa käyttöönsä laadukkaat kuvamateriaalit.
Loistava tapa kertoa kuvin ja sanoin, uskottava, ammattitaitoinen.” – Jaana Kinnunen, yrittäjä, Muotitalo Puki

“Yksilöllinen, asiakkaan ja yrityksen huomioon ottava palvelu, kohtuuhintainen, nykyaikainen markkinointikanava. Tuore.” – Arja Kiuru, yrittäjä, ravintola Linnakrouvi

“Parasta Savonlinnassa on tuonut paljon näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja on hyvin helppokäyttöinen .Me olemme saaneet pelkästään myönteistä palautetta asiakkailtamme Parasta Savonlinnassa- palvelun tiimoilta. Ihmiset viettävät tänä päivänä paljon aikaa sosiaalisessa mediassa ja antavat palautetta mielellään sekä lukevat matkailutiedotusta ja jakavat sitä paljon eteenpäin.Tänä päivänä markkinointi tapahtuu verkossa ja paljolti yksityisten ihmisten kautta,siksi on tärkeää olla tietoa yrityksestä myös muissa foorumeissa kuin omilla sivuilla.” – Johanna Oras, Taidekartano Johanna oras

Miksi lähteä mukaan?

Tämän päivän kuluttaja kaipaa ostopäätöksensä tueksi mielenkiintoisia tarinoita ja elämyksellisiä kokemuksia. Parasta Itä-Suomessa -palvelussa kerrotaan hauskasti asiakkaan näkökulmia siitä miltä joku palvelu tuntuu tai miksi juuri sitä kannattaa käyttää. Tarinoiden kautta avataan asioiden taustoja ja avataan matkailijoille Itä-Suomen mahdollisuuksia aivan uudella tavalla.

Mitä lupaamme?

– Mukaan lähtevät yritykset saavat postauksilleen sovitun mukaisen (ks. alla) takuulukijämäärän.
– Blogia markkinoidaan vahvasti, samoin yksittäisiä postauksia
– Tavoitteena on että palvelusta siirtyy mahdollisimman paljon kävijöitä mukana olevien yritysten sivuille ostamaan tuote tai palvelu, josta Parasta Itä-Suomessa -blogissa kerrotaan.
– Parasta Itä-Suomessa -palvelu on erittäin helppo ja kustannustehokas tapa tehdä markkinointia, sillä sisällöntuottaja käy kuvaamassa ja testaamassa kaikki palvelussa olevat tuotteet. Palvelussa olevat kuvat (5 – 10 käsiteltyä kuvaa/postaus) ja tekstit saa omaan käyttöönsä.
– HUOM! Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden valita ketä hyväksyy mukaan palveluun, sillä sisällöntuottajan on voitava seisoa kirjoitustensa takana. Blogissa kerrotaan siis aidosti hyvistä ja asiakkaita ilahduttavista palveluista.

Parasta Itä-Suomessa -palvelun hinta

Peruspaketti
– 2 postausta vuoden aikana, takuulukijamäärä postauksille 700 lukijaa
– Palveluntarjoaja tuottaa kaiken sisällön blogipostauksia varten. Sisällöt (kuvat ja tekstit) ovat tilaajan vapaassa käytössä.
– Osallistuminen yhteen yhteispostaukseen, esim. 10 syytä tulla kesälomalle Savonlinnaan
Peruspaketin hinta: 590 € + alv 24 %

Ilmoittaudu heti mukaan:

Itä-Suomen alueella toimii yhteistyösverkosto, joka vastaa oman alueensa myynnistä ja sisällöntuotannosta. Voit olla halutessasi yhteydessä keneen tahansa meistä, mutta ensisijaisesti toivomme yhteydenottoja oman alueen yhteyshenkilöön.

Savonlinnan seutu: Päivi Auvinen, paivi.auvinen(at)olgamaria.fi

Mikkelin seutu: Pia Behm, pia.behm(at)parastasaimaalla.fi

Etelä-Karjala: Maria Utti, maria.utti(at)gmail.com

Pohjois-Savo: yhteystiedot tulossa

Etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää yrittäjäpohjalta toimivia bloggareita. Lue lisää.