Parasta Saimaalla

Saammeko kertoa juuri sinun tarinasi?

Parasta Saimaalla -blogi on helppo ja tehokas markkinointipalvelu, jonka tavoitteena on kertoa mukavia tarinoita Saimaan rannoilta ja nostaa pienten Saimaan alueen palvelualan yritysten tuotteita ja palveluja entistä paremmin esille.

Palvelun sisällöntuottajat kiertävät testaamassa mukana olevien yritysten tuotteita ja tuottavat näistä kokemuksista blogipostauksia. Sinun ei siis tarvitse syöttää itse tietoja mihinkään järjestelmään, sinulla ei tarvitse olla hyviä kuvia ja tuotekin voi olla vielä hyvin testivaiheessa. Me kuvaamme, kirjoitamme ja annamme vinkkejä siitä kuinka tuotteesi tai palvelusi voisi olla vieläkin houkuttelevampi.

godin

Miksi lähteä mukaan?

Tämän päivän kuluttaja kaipaa ostopäätöksensä tueksi mielenkiintoisia tarinoita ja elämyksellisiä kokemuksia. Parasta Saimaalla -palvelussa kerrotaan asiakkaan näkökulmia siitä, miltä joku palvelu tuntuu tai miksi juuri sitä kannattaa käyttää. Tarinoiden kautta avataan asioiden taustoja ja luodaan lukijoille eläväinen kuva Saimaan alueen mahdollisuuksista.

Kommentteja asiakkailta

”Asiantunteva ja laadukas palvelu jossa bloggari testaa/käyttää oikeasti palvelua ja arvioi sitä. Nykyaikainen monikanavainen sähköinen markkinointituote yrityksille.  Yritys saa käyttöönsä laadukkaat kuvamateriaalit.
Loistava tapa kertoa kuvin ja sanoin, uskottava, ammattitaitoinen.” – Jaana Kinnunen, yrittäjä, Muotitalo Puki

”Yksilöllinen, asiakkaan ja yrityksen huomioon ottava palvelu, kohtuuhintainen, nykyaikainen markkinointikanava. Tuore.” – Arja Kiuru, yrittäjä, ravintola Linnakrouvi

Sulkavan kunta nyt ollut ensimmäistä kertaa mukana uusimuotoisessa blogipohjaisessa markkinointiyhteistyössä ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä Parasta Saimaalla palveluun ja sen kunnalle tuomaan näkyvyyteen. Suosittelen palvelua muillekin.
– Maisa Kokki, Sulkavan kunta

Parasta Saimaalla -palvelun hinta vuodelle 2019

  • Yksi blogipostaus 400 € + alv 24 %. Postauksia voi ostaa haluamansa määrän.
  • Postauksen ja näkyvyyden lisäksi yritys saa omaan käyttöönsä 8 – 10 käsiteltyä kuvaa/postaus
  • Näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissa, mm. Facebookin Savonlinna sydämessä -sivulla (9300 seuraajaa)

Lisäksi rakennamme vuoden 2019 aikana yhteensä neljä erilaista teemapostausta, joihin osallistuminen maksaa 150 €/yritys. Tällä hinnalla saa kaksi valokuvaa ja lyhyen esittelytekstin postaukseen. Esimerkkinä erittäin suosittu Upeita juhlapaikkoja Savonlinnassta -postaus.

Ilmoittaudu heti mukaan:

Pia Behm, pia(at)parastasaimaalla.fi

Etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää yrittäjäpohjalta toimivia bloggareita. Lue lisää.