Parasta Saimaalla

Saammeko kertoa juuri sinun tarinasi?

Parasta Saimaalla -blogi on helppo ja tehokas markkinointipalvelu, jonka tavoitteena on kertoa mukavia tarinoita Saimaan rannoilta ja nostaa pienten Saimaan alueen palvelualan yritysten tuotteita ja palveluja entistä paremmin esille.

Palvelun sisällöntuottajat kiertävät testaamassa mukana olevien yritysten tuotteita ja tuottavat näistä kokemuksista blogipostauksia. Sinun ei siis tarvitse syöttää itse tietoja mihinkään järjestelmään, sinulla ei tarvitse olla hyviä kuvia ja tuotekin voi olla vielä hyvin testivaiheessa. Me kuvaamme, kirjoitamme ja annamme vinkkejä siitä kuinka tuotteesi tai palvelusi voisi olla vieläkin houkuttelevampi. Ja annamme sinulle vielä takuun siitä, että juuri sinun tarinallasi on tietty määrä lukijoita.

godin

Miksi lähteä mukaan?

Tämän päivän kuluttaja kaipaa ostopäätöksensä tueksi mielenkiintoisia tarinoita ja elämyksellisiä kokemuksia. Parasta Saimaalla -palvelussa kerrotaan asiakkaan näkökulmia siitä, miltä joku palvelu tuntuu tai miksi juuri sitä kannattaa käyttää. Tarinoiden kautta avataan asioiden taustoja ja luodaan lukijoille eläväinen kuva Saimaan alueen mahdollisuuksista.

Mitä lupaamme?

– Mukaan lähtevät yritykset saavat postauksilleen sovitun mukaisen (ks. alla) takuulukijämäärän.
– Tavoitteena on että palvelusta siirtyy mahdollisimman paljon kävijöitä mukana olevien yritysten sivuille ostamaan tuote tai palvelu, josta Parasta Saimaalla -blogissa kerrotaan.
– Parasta Saimaalla -palvelu on erittäin helppo ja kustannustehokas tapa tehdä markkinointia, sillä sisällöntuottaja käy kuvaamassa ja testaamassa kaikki palvelussa olevat tuotteet. Palvelussa olevat kuvat (8 – 10 käsiteltyä kuvaa/postaus) ja tekstit saa omaan käyttöönsä.
– HUOM! Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden valita ketä hyväksyy mukaan palveluun, sillä sisällöntuottajan on voitava seisoa kirjoitustensa takana. Blogissa kerrotaan siis aidosti hyvistä ja asiakkaita ilahduttavista palveluista.

Kommentteja asiakkailta

”Parasta Savonlinnassa-palvelu on ollut ehdottomasti nimensä mukainen – parasta. Yhteistyö on sujunut vaivattomasti. Olemme olleet innoissaan koko tiimin voimin ja tuloksia on syntynyt heti.” Maria Loginova, myyntipäällikkö, SaimaaHoliday Oravi

“Parasta Savonlinnassa –palvelu on tuonut yrityksellemme paljon hyvää. Uusien asiakaskontaktien lisäksi olemme tutustuneet ja verkostoituneet muutamien muiden palvelussa mukana olevien yritysten kanssa. Palvelun blogi –tyylinen markkinointiviestintä tekee mainonnasta asiakkaille helposti lähestyttävän ja kiinostavan. Erityisesti pidämme laadukkaasta kuvamateriaalista, jota olemme saaneet palvelun myötä käyttöömme. Lisäksi sisältöjen suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyönä persoonallisella otteella on ollut todella hauskaa.” – Pirjo Hämäläinen, yrittäjä, Loikansaaren Lomamökit

“Asiantunteva ja laadukas palvelu jossa bloggari testaa/käyttää oikeasti palvelua ja arvioi sitä. Nykyaikainen monikanavainen sähköinen markkinointituote yrityksille.  Yritys saa käyttöönsä laadukkaat kuvamateriaalit.
Loistava tapa kertoa kuvin ja sanoin, uskottava, ammattitaitoinen.” – Jaana Kinnunen, yrittäjä, Muotitalo Puki

“Yksilöllinen, asiakkaan ja yrityksen huomioon ottava palvelu, kohtuuhintainen, nykyaikainen markkinointikanava. Tuore.” – Arja Kiuru, yrittäjä, ravintola Linnakrouvi

Sulkavan kunta nyt ollut ensimmäistä kertaa mukana uusimuotoisessa blogipohjaisessa markkinointiyhteistyössä ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä Parasta Saimaalla palveluun ja sen kunnalle tuomaan näkyvyyteen. Suosittelen palvelua muillekin.
– Maisa Kokki, Sulkavan kunta

Parasta Saimaalla -palvelun hinta vuodelle 2018

 • yksi blogikirjoitus: 400 € + alv 24 % (takuulukijamäärä 350)
 • kaksi blogikirjoitusta: hinta: 650 € + alv 24 %(takuulukijamäärä 700)
 • neljä blogikirjoitusta: 990 € + alv 24 %
 • Postauksen ja näkyvyyden lisäksi yritys saa omaan käyttöönsä 8 – 10 käsiteltyä kuvaa/postaus

Laajemmasta näkyvyydestä kiinnostuneille olemme rakentaneet muutaman edullisen markkinointipaketin, jotka sisältävät blogikirjoitusten lisäksi näkyvyyttä sekä Facebookissa että Venäjän suurimmassa sosiaalisen median kanavassa VK:ssa.

Hopeinen Saimaa

 • yksi blogikirjoitus Parasta Saimaalla -blogiin
 • 2 x FB-postaus (sis. kuvat ja teksti), reach 25 000
 • 2 x VK-postaus (sis. kuvat ja tekstit venäjäksi), reach 50 000
 • Hinta: 750 €

Kultainen Saimaa

 • 2 blogikirjoitusta
 • 4 x FB-postaus (sis. kuvat ja teksti), reach 50 000
 • 4 x VK-postaus (sis. kuvat ja tekstit venäjäksi), reach 100 000
 • Hinta: 1300 €

Hintoihin lisätään alv 24 %

Ilmoittaudu heti mukaan:

Pia Behm, pia(at)parastasaimaalla.fi

Etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää yrittäjäpohjalta toimivia bloggareita. Lue lisää.