Parasta Savonlinnassa

Posted by on tammi 3, 2015 in Ajankohtaista |

Nyt etsitään vain parhaita!

Onko sinun tuotteesi tai palvelusi ihan parasta mitä Savonlinnasta löytyy? Siis aidosti parasta A-ryhmää? Jos on, olet tullut oikeaan paikkaan. Savonlinnan parhaita tuotteita ja palveluja esittelevä Parasta Savonlinnassa –palvelu on avattu 20.3. Mukaan palveluun halutaan juuri niitä yrityksiä ja toimijoita, jotka edustavat aidosti Savonlinnan parasta tarjontaa. Palvelussa ei esitellä yrityksiä, vaan kerrotaan siitä, mistä asiakkaat ovat kiinnostuneita eli fiiliksistä, tarinoista ja palveluista, niistä Savonlinnan parhaista! Parhaimman kuvan palvelusta saat tutustumalla siihen osoitteessa www.parastasavonlinnassa.fi

 

Hyvästit tylsille tuotekorteille!

Palvelun alustana toimii www.parastasavonlinnassa.fi –sivusto, jonne kootaan tarinamuodossa kertomuksia Savonlinnan parhaista paloista. Palveluun ei siis tule perinteisiä tuotekortteja, vaan siellä kerrotaan hauskasti asiakkaan näkökulmia siitä miltä joku palvelu tuntuu tai miksi juuri sitä kannattaa käyttää. Tarinoiden kautta avataan asioiden taustoja ja avataan matkailijoille Savonlinnaa aivan uudella tavalla.

 

Vauhtia perhelomalle, romantiikan helmiä pariskunnille!

Palveluun tulevat kirjoitukset luokitellaan useammalla tavalla, asiakas voi etsiä sieltä uniikkeja majoituskohteita, ravintoloiden herkullisimpia annoksia, henkeäsalpaavimpia näkymiä tai parhaita shopping-mahdollisuuksia. Toisaalta asiakas voi myös etsiä mitä suosittelemme juuri lapsiperheille tai romanttisella lomalla olevalle pariskunnalle.

Myös asiakkaat otetaan mukaan palveluun, sillä palvelun käyttäjät saavat jättää omia kommenttejaan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Toki moderoinnin kautta, asiattomuudet poistaen.

 

Ei vain nettisivu, vaan kokonainen markkinointikonsepti

Parasta Savonlinnassa ei ole kuitenkaan vain nettisivu, vaan kokonainen markkinointikonsepti. Palvelussa kerätään postituslistaa, jolle lähetetään kerran kuukaudessa uutiskirje mukana olevien yritysten palveluista. Uusimpana tulokkaan on Parasta Savonlinnassa -lehti, joka jaetaan Helsingin Sanomien välissä. Ensimmäinen lehti ilmestyy 3.6.

 

Mitä yritykseni tästä saa ja mitä maksaa?

Kuinka sitten mukaan lähtevät yritykset hyötyvät osallistumisesta tähän palveluun ja mitä mukana olo maksaa?
– Uuden palvelun kävijätavoite n. 100 000 ensimmäisen vuoden aikana (Google-markkinointi, Youtube-markkinointi, FB-markkinointi)
– Palvelu lanseerataan suomeksi. Venäjä on työn alla ja se otetaan käyttöön yritysten toiveiden mukaisesti.
– Palvelu on ympärivuotinen ja se tarjoaa jatkuvasti ajankohtaista ja mielenkiintoista tietoa Savonlinnasta
– Vahva panostus sosiaaliseen mediaan
– Sivuilla kerätään Savonlinnasta kiinnostuneiden sähköpostiosoitteita ja lähetetään kerran kuukaudessa tietoa mukana olevien yritysten palveluista.
– Tavoitteena on että palvelusta siirtyy mahdollisimman paljon kävijöitä mukana olevien yritysten sivuille ostamaan tuote tai palvelu, josta Parasta Savonlinnassa -sivuilla kerrotaan.
– Palvelussa olevat kuvat ja tekstit saa omaan käyttöönsä (ensimmäisen vuoden aikana 3 – 5 postausta/yritys). Sisällöntuottaja käy kuvaamassa ja testaamassa kaikki palvelussa olevat tuotteet. Yritys saa omaan käyttöönsä kaikki kuvat ja tekstit.
– Parasta Savonlinnassa –palvelun mielenkiintoisia sisältöjä tarjotaan myös muihin palveluihin
– Palvelun hinta vuonna 2015 on 500 € + 24 % (sis. toimenpiteitä loppuvuoden ajan)
– Palvelun tarjoaja pidättää itsellään oikeuden valita ketä hyväksyy mukaan palveluun.

Ota yhteyttä jos haluat mukaan: pia.behm@erusway.fi tai 040-7166006.