Wanted – reipas, kuvausta ja kirjoittamista rakastava yrittäjä

Posted by on marras 16, 2015 in Ajankohtaista |

Oletko viestintäalan yrittäjä, yrittäjäksi aikova tai freelancer, joka rakastaa omaa kotiseutuaan, osaa kirjoittaa, valokuvata ja vähän myydäkin? Saatat olla juuri se tyyppi, jota nyt etsimme. Markkinointitoimisto Parasta Saimaalla avasi 2015 Parasta Savonlinnassa -markkinointipalvelun ja on saanut sen tuottamaan lisäarvoa Savonlinnan seudun matkailu- ja palvelualan yrityksille. Nyt on tullut aika laajentaa palvelua ulottumaan koko Itä-Suomen alueelle.

parastaitas

 

Etsimme joukkoomme bloggaavaa yrittäjää, joka haluaa tehdä töitä Iloisen Itä-Suomen hyväksi. Tavoitteena on rakentaa toimintamalli, jossa yrittäjä vastaa palvelun myymisestä oman alueensa yrityksille ja tuottaa myös elämykselliset sisällöt (kuvat, tekstit, miksei videotkin) palveluun. Jos ajatus vaikuttaa kiinnostavalta ja täytät seuraavat vaatimukset, olethan yhteydessä mahdollisimman pikaisesti:

  • Sinulla on hyvät verkostot oman alueesi palvelualan toimijoihin
  • Osaat valokuvata ja mielellään myös käsitellä kuvia
  • Osaat kirjoittaa ja kuvata omia kokemuksiasi seudun palveluista
  • Sähköinen markkinointi ei ole sinulle vierasta
  • Asut jossain päin Itä-Suomea
  • Uskot verkoston voimaan
  • Haluat oppia koko ajan uutta ja haluat että verkosto, jossa sinä toimit, oppii myös sinulta

Tarkoitus ei ole siis palkata ketään vaan rakentaa toimiva yritysverkosto. Toimintamalli ja ansaintalogiikka rakennetaan yhdessä siten, että sisältöjen tuottaminen on mielekästä ja kannattavaa verkoston kaikille osapuolille.

Jos haluat mukaan kasvavaan ja innostavaan verkostoon, jossa pääset kokemaan ja näkemään Itä-Suomen matkailun parhaat puolet, laita kuvaus itsestäsi ja kerro miksi juuri sinä olisit oiva lisä Parasta Itä-Suomessa -verkostoon. Käy tutustumassa keväällä avattuun Parasta Itä-Suomessa -palveluun ja ole yhteydessä jos yhteistyö kiinnostaa. Vastaan myös mielelläni lisäkysymyksiin.

Yhteydenotot sähköpostilla pia@parastasaimaalla.fi