Uuden vuoden kampanja VK:ssa

Posted by on loka 22, 2017 in Ajankohtaista, vKontakte |

Venäläismatkailijoiden yöpymiset ovat kasvaneet alkuvuonna 17,3 %. Tämä enteilee hyvää myös uuden vuoden sesongille. Tuleva vuodenvaihde tuo myös sellaisen muutoksen, että venäläisillä on kymmenen päivän loma (30.12. – 8.1.2018) ilman taukoa, kun aikaisempina vuosina venäläiset ovat käyneet töissä uuden vuoden ja joulun välipäivinä.

Venäläiset asiakkaat varaavat matkansa yhä lähempänä matkan ajankohtaa. Nyt alkaa olla se aika kun yritysten tulee saattaa oma tarjontansa potentiaalisten venäläisten asiakkaiden tietoisuuteen. Niinpä olemme rakentaneet yrityksille helpon, edullisen ja tehokkaan keinon tavoittaa haluttu kohderyhmä venäläisiä. Tilaa oma kampanjasi heti!

Uuden vuoden kampanja VK:ssa

Mikä VK: Venäjän suurin sosiaalisen median kanava (97 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa)
Mitä luvataan: 100 000 näyttöä valitulle kohderyhmälle (esim. pietarilaiset, yli 30-vuotiaat, matkustamisesta kiinnostuneet henkilöt). Näytöt jaetaan kahteen osaan, esimmäinen 50 000 näyttöä viikon aikana ja toinen 50 000 näyttöä 1-2 viikon kuluessa ensimmäisestä kampanjasta
Hintaan sisältyy: 1-2 venäjänkielistä postausta, mediamaksut, kampanjaraportti, kampanjalle oma koodi, jolla voidaan mitata myynti (edellyttää Google Analyticsin käyttöä)
Hinta: 390 € + alv 24 %
Huom!: kampanja on ohjattava yrityksen omalle venäjänkieliselle nettisivulle
Tilaukset: pia@parastasaimaalla.fi

VK:n käyttäjät

VK:n virallisten tilastojen mukaan kuukausittain VK:ta käyttää 95 miljoonaa ihmistä. 77 % käyttäjistä on mobiilikäyttäjiä.