Vuoden 2018 ilmaiset tietoiskut

Posted by on touko 2, 2018 in Ajankohtaista |

Markkinointitoimisto Parasta Saimaalla täyttää tänä vuonna viisi vuotta ja järjestää sen kunniaksi vuoden aikana neljä ilmaista tietoiskua, joissa käydään asiakkaiden kanssa läpi sähköisen markkinoinnin tärkeimpiä muutoksia. Tilaisuudet kestävät reilun tunnin ja niiden aikana on lyhyt alustus ja toivottavasti paljon keskustelua ja ajatustenvaihtoa omista kokemuksista.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetiin 14.2. Seuraava tilaisuus järjestetään 22.5. Tarjolla myös pientä aamupalaa. Tilaisuuteen mahtuu kerrallaan vain 15 nopeinta, joten ilmoittautumiset ovat sitovia.  Liity postituslistallemme niin saat varmasti kutsun tilaisuuteen. Voit myös ilmoittatua sähköpostitse pia@parastasaimaalla.fi

Videoiden merkitys markkinoinnissa kasvaa koko ajan. Videot saavat sosiaalisissa medioissa enemmän näyttöjä kuin kuvat ja ihmiset haluavat katsoa videoita yhä enemmän. Niinpä toisen tilaisuuden aiheena on videoiden tekeminen markkinointikäyttöön. Hannu Jaatinen Digitoimisto Jargonista näyttää kuinka Quik-nimisellä ohjelmalla tehdään nopeasti ja helposti videoita omaan markkinointiin.

Näin teet nopeasti ja helposti videoita markkinointikäyttöön

Aika: 22.5. kello 8.30 – 10.00
Paikka: Kahvila Alku
Hinta: ilmainen, sisältää ilmaisen aamiaisen
Muuta huomioitavaa: TILAISUUS ON TÄYNNÄ. KYSY PERUUTUSPAIKKOJA. Mukaan mahtuu 15 nopeinta. Ota mukaan älypuhelin, jossa on kuvia ja videoita. Tästä materiaalista muokataan videoita.
Ilmoittautumiset: pia@parastasaimaalla.fi