LAK Real Estate – lentokenttäalueen aktiivinen kehittäjä

LAK Real Estate – lentokenttäalueen aktiivinen kehittäjä

Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella toimiva kiinteistökehittäjä LAK Estate Oy on mielenkiintoinen asiakas, josta kuultuaan lähes jokainen kysyy, miten sinulla tuollainen asiakas on. Kysymys on ymmärrettävä, sillä lähtökohtaisesti teen töitä Saimaan alueella sijaitsevien matkailuyritysten kanssa. Joskus tulee kuitenkin vastaan ehdotuksia, joista ei halua kieltäytyä.

Yhteistyössä LAKin kanssa pääsen tarkastelemaan maailmaa aivan toisenlaisesta näkökulmasta kuin normaalisti Saimaalla. Tärkein tehtäväni on tukea myyntiä, eli käytännössä lentokenttäkiinteistöjen vuokrausta, selkeästi rakennetun prosessin mukaisesti. Toinen merkittävä tehtäväkokonaisuus on koordinoida kokonaan uuden asuinalueen Avia Cityn markkinointia. Ja se jos mikä on mielenkiintoista.

Hommat sujuvat hyvin etätyönä täältä Saimaan rannalta. Joka toinen keskiviikko lennän Vantaalle, ja teen työpäivän lentokentän mukavan kansainvälisessä tunnelmassa. Edellisellä reissulla aloin jo miettiä, että pitääkö olla huolissaan kun lentokentällä alkaa tuntua kotoisalta.

Suosittelen

Seuraa Avia Cityn kehittymistä * tsekkaa mielenkiintoiset toimitilat, jos toimisto lentokentällä kiinnostaa

www.lak.fi