Savonlinnan matkailubingo

Savonlinnan matkailubingo

Sain pari päivää sitten idean Savonlinnan matkailubingosta, ja kun vielä Facebookissa tehty kysely aiheesta herätti mukavasti postiivista kommentointia, päätin siirtyä saman tien ideasta toteutukseen. Koko prosessi on vielä hieman kehittelyvaiheessa, mutta tarkoitus on tehdä bingolapusta sekä sähköinen että paperinen versio. Sähköisen version voi ladata esim. yhteistyökumppaneiden sivuilta, paperiset pyritään saamaan jakoon keskustan kauppoihin, ravintoloihin ja majoituspaikkoihin.

Bingolaput on tarkoitus rakentaa siten, että niissä on sekä yleisiä että yritysten kohteita. Mukaan lähtevien yritysten kanssa pohdistaan yhdessä mitä tehtäväksi laitetaan. Yrityksiä on jo mukana sen verran, että bingo toteutetaan, mutta mukaan mahtuu vielä. Eli jos sinun yrityksesi haluaa lähteä mukaan rakentamaan hauskaa kesäkokemusta, niin olethan yhteydessä mahdollisimman pikaisesti. Näin saadaan bingolaput käyttöön jo heti kesäkuun alussa.

Maaliruudukko. Lopullinen bingolappu ei siis näytä tältä.

Bingo toteutetaan yhteistyössä Savonlinnan Seudun Matkailun kanssa osana Savonlinnan kesäkampanjaa. Hästägillä #savonlinnatravelbingo someen ladattuja kuvia jaetaan sekä Savonlinna Sydämessä -FB-sivulla, että Visit Savonlinnan FB-sivuilla. Osallistumismaksu yrityksille on 99 € + alv 24 % per ruutu.

Tule mukaan rakentamaan hauskaa kesäkokemusta seudun matkailijoille ja toki myös paikallisille asukkaille.

Ota yhteyttä: pia@parastasaimaalla.fi